10 september, Webinar: Schulden herkennen en oplossen

Eén miljoen Nederlanders ligt wakker omdat ze een problematische schuld hebben.

Door de economische gevolgen van COVID-19 zal deze groep alleen maar groeien! Deze harde waarheid komt uit het rapport ‘COVID-19 en schuldenproblematiek in Nederland’ van SchuldenLabNL en accountantskantoor Deloitte en bevestigt de urgentie van de situatie. Menzis maakt zich ernstig zorgen over de gezondheid van deze groep mensen. Wij weten wat geldzorgen fysiek en mentaal met een mens kan doen. En de zorg staat tegenwoordig al genoeg onder druk!

Het is duidelijk dat we als samenleving iets moeten doen. Menzis draagt een steentje bij, onder andere via de aanpak Vroegsignalering, de Regeling Uitstroom Bronheffing samen met gemeenten en campagnes waarin we werkgevers en werknemers helpen om (aankomende) schulden te herkennen en op te lossen.

In samenwerking met SchuldenLabNL, Deloitte en Samen14 (de groep van veertien Twentse gemeenten) organiseert Menzis op 10 september een webinar om u te informeren over deze nijpende situatie en de aanpak van Menzis. We zijn er trots op dat Mohamed Bouker (Partner Deloitte Consulting), Sadik Harchaoui (Chef de Mission SchuldenLabNL) en Ilse Duursma (wethouder van de gemeente Dinkelland) hebben toegezegd om te komen spreken.

Inschrijven webinar
Het webinar begint om 13.30 uur en zal rond 15.00 uur eindigen. U kunt zich aanmelden door uw naam en e-mailadres te mailen naar sales.gemeenten@menzis.nl. Uiterlijk begin september ontvangt u uw persoonlijke toegangslink via een e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste ZZP Nieuws in Amsterdam.